Al Portone


“La vita buona” novità Al Portone di Francis Carré.

Masaba Coffee nasce da un progetto svizzero in Uganda, dove 7'000 contadini ricevono la formazione e i mezzi per coltivare un caffè d'eccellenza. Attraverso le fragranze di una tazzina di caffè, Masaba regala ai suoi clienti un assaggio d'Africa, tra laghi e vulcani alle sorgenti del fiume Nilo. Dal 7 aprile avrete modo di assaggiarlo presso il ristorante Al Portone, accompagnato delle friandises fatte in casa dello Chef Francis.

“La Belle Vie” nouveauté Al Portone di Francis Carré.

Masaba Café est né d’un projet suisse en Uganda, où 7'000 agriculteurs reçoivent la formation et les moyens nécessaires à la culture d’un café d’excellence. Avec le parfum d’une tasse de café, Masaba offre à ses clients des saveurs d’Afrique, entre lacs et volcans, aux sources du Nil. A partir du 07 avril, vous aurez l’opportunité de le déguster au restaurant Al Portone, accompagné des friandises maison du Chef Francis.

“The Good Life” new Al Portone di Francis Carré.

Masaba Coffee has grown out of a Swiss project in Uganda, where 7,000 farmers are provided with the know-how to produce a coffee of excellence. Through the fragrances of a cup of coffee, we offer to our clients a taste of Africa, among primordial lakes and volcanoes at the source of the Nile’s river. As from April the 7th, you will have the opportunity to enjoy it at the restaurant Al Portone, with the home made friandises prepared by the Chef Francis.

www.masabacoffee.com



 

Trafic site